Van Gameren stapt over op: Blauwe Diesel

Van Gameren stapt over op: Blauwe Diesel

Blauwe Diesel: tot 90% lagere CO2 uitstoot dan gewone diesel

Blauwe Diesel levert op basis van Hydrotreated Vegetable Oil (HVO), olie van plantaardige afvalolieproducten. Blauwe Diesel is een duurzame, circulaire brandstof die evident bijdraagt aan de reductie van CO2. Afhankelijk van het percentage HVO kan dat oplopen tot een 90% lagere CO2-uitstoot voor de 100 procent fossielvrije Neste My Renewable Diesel die volledig uit HVO is vervaardigd. Maar elke keuze voor een percentage HVO – via Blauwe Diesel 20, 30, 40 en 50 – zet zoden aan de dijk qua CO2-reductie en leidt tot gunstige scores op de CO2-prestatieladder.

Van Gameren is voor hun voertuigen en bouwmaterieel moeiteloos overgestapt op Blauwe Diesel, dat daarmee de ideale transitiebrandstof vormt binnen de wereldwijde duurzaamheidsambities. Blauwe Diesel EN590 is een ‘drop-in fuel’ conform de EN590 normering.

De eenvoudige switch van en naar Blauwe Diesel zorgt ervoor dat huidige dieselvoertuigen gewoon in gebruik kunnen blijven. Wij hoeven motoren niet om te bouwen en we hoeven ook geen compleet andere voertuigen aan te schaffen, zoals bij elektrische en groen gas aandrijving wel het geval is. Hiermee gaan we stapsgewijs de overstap maken naar deze CO2-arme brandstof. We starten met Blauwe Diesel 20 EN90 en zullen doorgroeien naar Blauwe Diesel 50 EN590 en uiteindelijk naar HVO-100, en zo elk jaar meer CO2 besparen voor de prestatieladder.

Wij gaan Blauwe Diesel gebruiken in al onze bedrijfsbussen en bouwmaterieel. Zo gaan we ons steentje verder bijdragen aan een beter en schoner milieu!

Van Gameren Blauwe diesel

Naar het overzicht

Neem contact op

Van Gameren Installatie

Henri Dunantstraat 17
6691EK Gendt
Telefoon 06-22494662
E-mail:info@vangamereninstallatie.nl

huisjes

De koffie staat klaar

Vraag hier een offerte aan

Verstuur

Aannemer Lingewaard

© 2024 Van Gameren Installatietechniek | Grafisch ontwerp Plaats55 | Realisatie OVK Webdesign

>