Gas & Water

Gas & Water

Gas en water. U kunt het zich niet meer voorstellen dat u het zonder gas of water moet stellen. U moet daarop kunnen vertrouwen! Van Gameren Installatie is in deze disciplines actief. Daarnaast voeren wij service en onderhoud uit. Omdat wij een breed pakket aanbieden, zijn wij op de hoogte van alle voor- en nadelen van een bepaald product. Wij kunnen u daarom altijd een passend advies geven. Het herstellen, vernieuwen en opnieuw aanleggen van gas- water- en afvoerleidingen in en om de woning is voor ons dagelijks werk.

Wij adviseren ook graag als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen van uw toilet of badkamer. Een praktisch en mooi wandtoilet, een thermostatische badkraan of een nieuwe douchewand. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden op het gebied van sanitaire installaties eindeloos. Er is een geweldige keus, haast te veel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxe.

Niet alleen zorgen we voor onderhoud en vervangen van aanvoerpunten voor water, ook de afvoerleidingen zijn onze zorg. Immers, een niet goed werkende riolering geeft veel overlast.

Vraag meer informatie of maak een afspraak om een oriënterend gesprek aan te vragen.

Contact opnemen

 
Plaatsen van centrale verwarmingen, klimaatbeheersing, de levering en installatie van complete badkamers en toiletgroepen, dak- en zinkwerk, hemelwaterafvoer,

- Diverse werkzaamheden -

Neem contact op

Van Gameren Installatie

Henri Dunantstraat 17
6691EK Gendt
Telefoon 06-22494662
E-mail:info@vangamereninstallatie.nl

huisjes

De koffie staat klaar

Vraag hier een offerte aan

Verstuur

Aannemer Lingewaard

© 2024 Van Gameren Installatietechniek | Grafisch ontwerp Plaats55 | Realisatie OVK Webdesign

>