Nieuws

Nieuws

Böcker AHK36 in gebruik genomen

Geschreven op

Van Gameren neemt Böcker AHK36 in gebruik... en investeert niet alleen in mens, maar ook in machine! Wij hebben daarnaast de volgende hulpmiddelen: dakpanverdeler/ pannenklem/ kiepbak/ pallethaak/ dakplaatklem en last-but-not least een hoogwerkerbak. Lees meer »

Deelname Betuwe On Stage 2023

Geschreven op

We hebben op 23 Maart maar liefst 40 VMBO-leerlingen van Citadel College, HPC Zetten, OBC Elst, OBC Bemmel en OBC Huissen geënthousiasmeerd voor de bouw. 8 Maart 2023 hebben we deelgenomen aan het BEROEPENFEEST van Betuwe On Stage op Papendal, en op 23 Maart 2023 hebben w... Lees meer »

Van Gameren stapt over op: Blauwe Diesel

Geschreven op

Blauwe Diesel: tot 90% lagere CO2 uitstoot dan gewone diesel Blauwe Diesel levert op basis van Hydrotreated Vegetable Oil (HVO), olie van plantaardige afvalolieproducten. Blauwe Diesel is een duurzame, circulaire brandstof die evident bijdraagt aan de reductie van CO2. Lees meer »

Strategisch toolbox

Geschreven op

Rob Melchels en Eva Thus hebben hun #boek de strategische toolbox gepresenteerd aan de leden van Koninklijke Bouwend Nederland afdeling Zuid Oost Gelderland. Een #strategisch #handboek voor bouwend Nederland; een letterlijke gereedschapskoffer om als #bouwbedrijf de toeko... Lees meer »

Levering nieuwe schaftwagens

Geschreven op

De nieuwe schaftwagens geleverd, en voorzien van onze reclame Lees meer »

Ons kantoor en werkplaats

Geschreven op

vanaf 1 februari 2015 hebben wij Henri Dunantstraat 17 te Gendt als onze nieuwe thuisbasis. Om u een beeld te geven van onze kantoren en werkplaats hebben we enkele foto's bijgesloten. Lees meer »

Neem contact op

Van Gameren Installatie

Henri Dunantstraat 17
6691EK Gendt
Telefoon 06-22494662
E-mail:info@vangamereninstallatie.nl

huisjes

De koffie staat klaar

Vraag hier een offerte aan

Verstuur

Aannemer Lingewaard

© 2024 Van Gameren Installatietechniek | Grafisch ontwerp Plaats55 | Realisatie OVK Webdesign

>